Belediye’den kayak merkezine ücretsiz servis

Belediye’den kayak merkezine ücretsiz servis ARDAHAN–BHA Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalnızçam Kayak Tesisleri’ne gidiş dönüş ücretsiz ulaşım hizmeti başlatıldığını duyurdu. Başkan Demir, “Karın ve kışın büyülü dünyasının kalbi Yalnızçam’daki atıyor. Biz de bu eşsiz deneyimi herkesin yaşaması için sabah saat 9’dan akşam saat 5’e kadar ücretsiz ulaşım hizmeti sunmaya başladık.Amacımız, Ardahan’ın kış turizmine olan...

Belediye’den kayak merkezine ücretsiz servis

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye’den kayak merkezine ücretsiz servis

ARDAHAN–BHA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yalnızçam Kayak Tesisleri’ne gidiş dönüş ücretsiz ulaşım hizmeti başlatıldığını duyurdu.

Başkan Demir, “Karın ve kışın büyülü dünyasının kalbi Yalnızçam’daki atıyor. Biz de bu eşsiz deneyimi herkesin yaşaması için sabah saat 9’dan akşam saat 5’e kadar ücretsiz ulaşım hizmeti sunmaya başladık.Amacımız, Ardahan’ın kış turizmine olan katkısını artırmak ve kayak severlerin bu güzel tesislerden daha fazla yararlanmasını sağlamaktır” dedi.

Başkan Demir’in bu sürpriz hamlesi, kayak severler tarafından coşkuyla karşılandı. Ardahan Belediyesi’nin bu uygulamasının, Yalnızçam Kayak Tesisleri’ne olan ilgiyi artıracağı ve kış turizmine büyük bir ivme kazandıracağı belirtildi.

Belediye’den kayak merkezine ücretsiz servis

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.